Zdravi petak i slutanski momenat – Sultan Drinks

Zdravi petak i slutanski momenat

U blogu svakog petka najviše smo spominjali kako kontinuirano održavati tjelesni i duhovni balans, o značajnim sastojcima za naš organizam, osnaživanju i zdravlju, posebno tokom Ramazana, ovog drugačijeg Ramazana kojeg je u svoj strogi okvir stavila pandemija coronavirusa. Životi nam se polako vraćaju starim navikama. A koju naviku ovog petka najviše preporučujemo? Pored čitanja bloga, ukazivanja na brižnost za vaše zdravlje, osluškivanje potreba, želimo i preporučujemo vam da imate što više sultanskih momenata!

Sultan prozvodi sačinjeni su iz plemenitih supstanci prirode, brižno osmišljenom recepturom, umjerenim doziranjem slatkoće, sve kako bi u  savršeno podešen dizajn boce stao napitak vrijedan misli o zdravlju i ljepoti pripadanja. To je ono što naše proizvode čini drugačijima. A sa Sultan proizvodima pored toga što ste drugačiji, znači da ste zdraviji. I pripadanje je ljepše.

Šta su sultanski momenti?

Sultanski momenti podrazumijevaju trenutke uživanja u Sultan proizvodima. Trenutke sa samim sobom, trenutke sa porodicom ili prijateljima. Dijeliš kad možeš. Dijeliš kad želiš. Dijeliš sa onima sa kojima ti je najljepše dijeliti. U dijeljenju je plemenitost. Iako su Sultan proizvodi individualnog kvaliteta, svaki od njih je moguće podijeliti. Sultanski momenti osnažuju, pokreću i daju vam snagu da nastavite dalje! Bistriji, bliskiji i spremniji.

U ovakvim vremenima, sultanski momenti su neophodni! To je ono što te izdvaja, to je ono što te zbližava, to je ono što ti prija.

S kime vi najviše volite podijeliti svoje sultanske momente petkom, pa i svaki drugi dan?

Vaše mišljenje nam je važno!

Povratne informacije, sugestije ili preporuke su dobrodošle.

Kontaktirajte nas