Sultan i zadnji dani Ramazana – Sultan Drinks

Sultan i zadnji dani Ramazana

Posljednji dani Ramazana skreću nevjerovatnu pažnju. Kaže se da je prva trećina milost, druga oprost grijeha, a treća izbavljenje robova. Noći nam u posljednjim danima dolaze nešto drugačije. Aktivnije. Provodimo ih u bliskosti sa onim unutar nas, onim oko nas, u vjerovanjima, kroz molitve. Ima tih dana koji su sami po sebi drugačiji. 

U prvom ramazanskom blogu, govorili smo o čovjekovoj prirodi, kazavši da, kada si prirodan, komplimenti se lijepe za tebe. Kad si bliži prirodi, ljepotu lakše doživljavaš. Govorili smo i da, kada si bliži sebi kroz post, pročišćenje je vidljivije i osjećajnost života je snažnija. U ovim danima, ispraćajući i mjesec što je drugačiji od ostalih i post, osjećajući pročišćenje i bliskost, važno je ne zaboraviti ostati čvrst, kontinuirano slijediti ono što smo kroz post, dane i situacije doživljavali kao nešto što nas savjetuje da budemo bolji.  Ne zaboraviti ostati blizak sa onim što te čini stabilnijim, razumnijim, opuštenijim. Budimo bolji i ostanimo snažni. U Sultan pićima nalaze se prirodni sastojci koji vas osvježavaju, pune energijom i pokreću. Nakon što ispratimo mjesec Ramazan, nastavimo unostiti ono što nas osvježava, puni energijom i pokreće. Ne zaboravite da se u našim proizvodima nalazi ono što je dobro za vaše tijelo, mir i očuvanje. 

Neka vam sve ovo znači punjenje energijom za nastavak svakog narednog dana. I duhovno i fizički. Neka vidljivost bude dublja i preciznija, a osjećajnost života (vašeg i onih oko vas) bude još snažnija. Neka vam post bude olakšan i prihvaćen. Neka vam posljednji dani budu uspješni, kao i početak. Kao i odnosi sa ljudima.

Sultan pomaže, djeluje, hrani, osnažuje i spaja. Ako se razmišljate šta pokloniti, kako oduševiti nekog svog ovog Bajrama, ne zaboravite da su i Sultan proizvodi svojom fuzijom izvanrednih sastojaka jedan od idealnih poklona.

Vaše mišljenje nam je važno!

Povratne informacije, sugestije ili preporuke su dobrodošle.

Kontaktirajte nas