Sultan Ice Tea – Sultan Drinks

JASMIN, ZELENI ČAJ, GINSENG

Sultan Ice Tea

Sultan Vital Ice Tea je naše najnovije piće najfinijeg ukusa, umjerenog kalorijskog sadržaja i prirodnog porijekla sastojaka. Njegov sastav je napravljen za globalno prisustvo i pogodan je za halal, košer i vegansko tržište.

Mineralna Voda Kompozicija

Sultan Ice Tea je savršena kombinacija tradicionalnog Dalekog istoka i modernog zapadnog načina života. Azija, poznata po svojoj netaknutoj prirodi i zdravom načinu života, inspirisala nas je da izaberemo prirodne sastojke za naš ledeni čaj i stvorimo zaista drugačije čajno piće.

Kada je dobro ohlađen, možete najbolje iskusiti uzbudljivu svježinu i zdravu delikatnost ovog pića. Prirodno, bez karbonizacije, privlači sve ljude i sa svakim gutljajem udaljuje svakodnevni stres kao oaza mira. Poslovna žena ga voli na isti način kao i svaka dama koja posvećuje pažnju opuštajućem načinu života.

Ostvaren i savršeno podešen dizajn, kao i spoj jedinstvenih sastojaka i nezaboravnog okusa, čine Sultan Ice Tea omiljenim pićem.

  • Austrijska mineralna voda
  • čurekot iz daleke Azije
  • osnažujući ginseng iz jugoistočne Azije
  • najbolji zeleni čaj iz Indije
  • pamtljivi privlačan jasmin iz Japana
  • beskrajna slatkoća stevije i meda

Sultan Ice Tea je lako piće koje, kao nijedno drugo, spaja neusporedive sastojke iz Azije sa najmodernijom tehnologijom sa Zapada. Opustit će vas – najbolje čisto i dobro ohlađeno. Izuzetan wellness napitak sa dostojnom kompozicijom. Proizvedeno u Austriji, vegetarijansko i halal.

WHEN TO DRINK

Za opuštanje

WHEN TO DRINK

Sa prijateljima

WHEN TO DRINK

Poslije posla

Vaše mišljenje nam je važno!

Povratne informacije, sugestije ili preporuke su dobrodošle.

Kontaktirajte nas