SULTAN COLA drugačija i posebna – Sultan Drinks

SULTAN COLA drugačija i posebna

Sultan Pića savršeno pristaju uz svaki dan, bez obzira kroz kakve ih aktivnosti konzumirali. Savršeno se uklapaju u momente života i donose neophodno osvježenje, energiju, bistre um i potiču pozitivnu energiju.

Ako postoji piće kojeg bismo ovog petka rado izdvojili i pisali o njegovim posebnostima i prednostima, to je svakako ono sa blagim dodirom Orijenta u kojem se susreću kulture, ljudi, zvuci, hrana i šarolikost. To je piće koje nas mislima vraća u prijašnja putovanja, mirise, osjećaj razigranosti i istraživanja. Po svome okusu čarobno, miluje nepce, bistri i daje potpuno nov osjećaj za pićem onima koji vole da istražuju, traže nešto posebno i rado probavaju nove stvari. Možete li pretpostaviti o kojem je piću riječ?

Sultan Cola je osvježavajući kola napitak jedinstven po svom pjenušavom i svježem okusu, savršeno dizajniran i ispunjen užitkom koji čeka. Povezuje tradiciju orijenta sa modernom europskom preradom, upotpunjujući se u vlastitu eleganciju. Pravi je izbor u današnjem modernom vremenu. Napitak je punjen austrijskom mineralnom vodom, visokokvalitetnim ekstraktom čurekota uz prirodni kofein i isključivo prirodne arome, a ono što ga izdvaja i karakteriše su lagani okus limuna i limete.

Limeta sadrži kalcij i folnu kiselinu. Važne sastojke za zdravlje. Limun pomaže oslobođenju unutrašnjosti organizma, pospješuje njegovu normalnu funkciju, štiti je i poboljšava rad respiratornog sistema. Zajedno, ovo citrusno voće  doprinosi zadovoljstvu, ispunjenosti i snazi.

Limeta i limun obogaćuju Sultan Colu i doprinose njenom značaju. Uživajte u posebnosti ovog čarobnog i posebnog pića danas, ali i svaku drugi dan.

Mi biramo najbolje za vas.

Vaše mišljenje nam je važno!

Povratne informacije, sugestije ili preporuke su dobrodošle.

Kontaktirajte nas