O nama – Sultan Drinks

O nama

Priča Sultan pića

Svakodnevno težimo savršenom spoju tradicionalnog i modernog u obliku proizvoda bliskih prirodi. Naš moto “svaki korak natrag u prirodu je korak naprijed u bolju budućnost” je s nama od samog početka i ostaje osnovni princip našeg rada.

Sve je počelo 2013. godine sa idejom da se novi hibridni sastojci sa Orijenta i Dalekog istoka spoje sa modernom tehnologijom zapadnog svijeta u nove fuzione napitke. Za ovu novu generaciju pića, odabrali smo ime Sultan kako bi od sada ujedinili superiornu snagu sastojaka, jedinstveni dizajn i veličanstveni ukus u jedno ime. Razvijamo naša pića za ljude koji cijene vrijednost prirode i svjetskih kultura, koji osjećaju da su naša pica napravljena za njih prema našim pažljivo odabranim sastojcima i za kozmopolite koji su spremni isprobati nešto novo.

Bosmen GmbH je austrijska tvrtka koja razvija globalne novine u području pića s međunarodno priznatim i cijenjenim partnerima. Osim postojećih napitaka Black Seed Cola, Ginger Power, Ginseng Ice Tea i Curcuma Orange formulirali smo još 6 apsolutno jedinstvenih napitaka koji će biti globalno lansirani u budućnosti. Posebnost naših napitaka su sastojci i među njima, bez sumnje, čurekot je osnova za sva pića i spojena s drugim dragocjenim sastojcima i ispunjena kvalitetnom austrijskom mineralnom vodom. Čurekot (lat. Nigella Sativa), korišteno i cijenjeno više od 2000 godina u svim većim svjetskim kulturama, daje našim pićima poseban i prepoznatljiv okus – čineći ih nepogrješivim užitkom za sva osjetila.

Vaše mišljenje nam je važno!

Povratne informacije, sugestije ili preporuke su dobrodošle.

Kontaktirajte nas